Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Wij hebben de antwoorden.

Wat is een buurtverbinder?

Een buurtverbinder zet zijn of haar talenten graag in voor andere buurtbewoners. Dat kan van alles zijn. Altijd met als doel dat er wat gebeurt in de buurt. Maak je graag muziek? Misschien organiseer je dan de maandelijkse jamsessies. Ben jij helemaal thuis in de boeken? Dan kan een wekelijkse boekenclub wat zijn. Of je maakt de beste koffie en deelt die graag met een andere bewoner tijdens een goed gesprek.

Wat moet ik kunnen om buurtverbinder te zijn?

We zoeken mensen die willen bijdragen aan de gemeenschap. Die willen wonen en leven met anderen. En hun eigen talenten willen inzetten om hun ideeën tot leven te laten komen. Je zet je op jouw manier in voor de gemeenschap, en verwachten dat je daar minimaal twee dagdelen per week tijd voor hebt.

Zijn er specifieke selectiecriteria?

We kijken vooral naar je motivatie en het talent dat je wil inzetten voor de gemeenschap. Er zijn geen specifieke leeftijdscriteria tenzij dit voor de betreffende gemeenschap wordt aangegeven. Een achtergrond in de zorg is ook niet nodig. Natuurlijk vragen we een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voordat je start als vrijwilliger. We kijken bij de selectie ook naar de diversiteit van de groep buurtverbinders.