Elisabeth

Elisabeth is een wooncomplex speciaal voor senioren, gelegen in het centrum van Vught. Hier zijn 76 seniorenwoningen. Het is een fijne gemeenschap waar senioren veilig en comfortabel kunnen wonen. Per 1 november kom jij de gemeenschap verrijken en verbinden met de buurt.

Een prettige woonplek voor senioren

Elisabeth combineert moderne voorzieningen met een prettige woonomgeving. Hierdoor is het een ideale plek voor senioren die op zoek zijn naar comfort, rust en gemak.

Over het gebouw

De seniorenwoningen bevinden zich in het centrum van Vught aan de Kerkstraat en de Kapellaan. Op loopafstand is het gezellige dorpshart met diverse winkels en eetgelegenheden. De woningen, die dateren van de jaren 70, zijn tussen 2010 en 2012 gerenoveerd.

Wonen in Vught

Aan de Kerkstraat zijn 64 tweekamerseniorenwoningen. Aan de Kapellaan heeft Vughterstede 12 seniorenwoningen, waarvan er zes beschikken over drie kamers. De woningen aan de Kapellaan hebben een prachtig uitzicht op het Lievevrouwepark in Vught.

Praktische informatie

Heb je vragen over deze gemeenschap? Wij hebben de antwoorden.

Hoe meld ik mij aan voor het online informatie moment?

Via onderstaande knop meld je jezelf aan voor het online informatie moment op 4 juli en 1 augustus. Tijdens deze online bijeenkomst vertellen wij over wat het betekent om buurtverbinder te zijn, hoe het appartement eruit ziet en in wat voor locatie je komt wonen. Als je nog andere vragen hebt aan ons óf de samenwerkende zorgorganisatie dan kun je die natuurlijk ook altijd stellen.

Aanmelden

Hoe meld ik mij aan voor de selectiedag?

We organiseren op 29 augustus van 19:00u tot 21:00u de selectie dag. Tijdens de selectiedag hebben we een interactief programma waardoor jij iedereen die iets doet binnen de gemeenschap leert kennen én wij jou leren kennen.

Aanmelden voor selectiedag

Over de woningen

Het gaat om gelijkvloerse appartementen met 1 of 2 slaapkamers. Op dit moment is nog niet duidelijk in welk appartement je kan gaan wonen als buurverbinder. Het streven is om op 1 november de sleuteloverdracht voor alle buurtverbinders te organiseren.


Hieronder zie je het tweekamer appartement aan de Kapellaan.


Hieronder zie je het driekamerappartement aan de Kapellaan.


Hieronder zie je het tweekamerappartement aan de Kerkstraat.

Specifieke voorzieningen

Een eigen balkon.
Geen gasaansluiting aanwezig.
Gezamenlijke berging.
Er is een lift aanwezig.
Rolstoelvriendelijk.
Huisdieren zijn toegestaan.

Wat is de huurprijs en servicekosten?

De huurprijs verschilt per appartement. Voor een tweekamerappartement is de huurprijs €762,- exclusief servicekosten van €60,-. Voor een driekamerappartement is de huurprijs €984,- exclusief servicekosten van €60,-. De servicekosten zijn kosten voor o.a. schoonmaak algemene ruimte en bijvoorbeeld een huismeester. De servicekosten zijn exclusief water, stroom en warmte naar verbruik.

De selectiecriteria

Bereid om je 2 dagdelen per week in te zetten voor de gemeenschap.
Heb jij een hart voor de buurt en ben je bereid om jezelf in te zetten voor een gemeenschap waar mensen naar elkaar omkijken. De gemeenschap bestaat ook uit ouderen mensen. Je hebt een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) nodig.

Wat is een buurtverbinder?

Een buurtverbinder zet zijn of haar talenten graag in voor andere buurtbewoners. Dat kan van alles zijn. Altijd met als doel dat er wat gebeurt in de buurt. Maak je graag muziek? Misschien organiseer je dan de maandelijkse jamsessies. Ben jij helemaal thuis in de boeken? Dan kan een wekelijkse boekenclub wat zijn. Of je maakt de beste koffie en deelt die graag met een andere bewoner tijdens een goed gesprek.

Wat anderen buurtverbinders vinden