Hooghe Clock

De Hooghe Clock is een woonzorgcentrum in een gezellige buurt in ’s-Hertogenbosch Noord, dichtbij de winkels en een mooi park met een dierenweide.

De Hooghe Clock is een plek waar iedereen uit de buurt terecht kan,  jong en oud. Voor gezelligheid, informatie en ondersteuning.

Let op: De selectiedag is op 20 juni 14:00u - 17:00u en van 19:00u - 21:00u bij De Hooghe Clock.

Een plek waar van alles gebeurt

De Hooghe Clock heeft een restaurant, bibliotheek, winkeltje, receptie en een informatiepunt.

Over het gebouw

De Hooghe Clock is een appartementencomplex met 185 appartementen, 42 zorgappartementen en 5 kleinschalige groepswoningen voor mensen met dementie. In het gebouw wonen vooral ouderen. Deze ouderen wonen zelfstandig óf krijgen zorg van zorgaanbieder Vivent. Rondom het complex ligt een kleine gracht, het lijkt dus net alsof je in je eigen kasteel woont.

Tussen natuur en centrum

Het grootste gedeelte van de wijk is in de jaren 70 gebouwd. 's-Hertogenbosch Noord bestaat uit veertien buurten, van Orthen tot De Herven en van De Buitenpepers tot De Hambaken. De wijk ligt tussen de A2, de A59 en de spoorlijnen van 's-Hertogenbosch naar Nijmegen en Utrecht. In de wijk wonen ongeveer 20.000 inwoners. Met 10 minuten fietsen sta je midden in het centrum.

Praktisch informatie

Heb je vragen over deze gemeenschap? Wij hebben de antwoorden.

Hoe kom ik bij de online informatieavond?

Je hoeft je niet aan te melden voor het informatie avond. Op 4 juni kun je om 19:30u inloggen via de knop.

Inloggen

Hoe meld ik mij aan voor de selectiedag?

We organiseren op donderdag 20 juni van 14:00u - 17:00u en van 19:00u - 21:00u de selectie dag. Tijdens de selectiedag hebben we een interactief programma waardoor jij iedereen die iets doet binnen de gemeenschap leert kennen én wij jou leren kennen.

Aanmelden voor selectiedag

Over de woningen

Het gaat om gelijkvloerse appartementen met 1 slaapkamer, gelegen in een complex met lift. Er is een gemeenschappelijke fietsenberging. Parkeren kan in het openbare gebied.


Hieronder zie je woningtype A:


Hieronder zie je woningtype B:

Specifieke voorzieningen

1 slaapkamer van ongeveer 13 m2
1 woonkamer met een oppervlakte van ongeveer 26 m2
1 keuken van ongeveer 6 m2
1 badkamer van ongeveer 5 m2
Een eigen balkon.
Geen gasaansluiting aanwezig.
Gezamenlijke berging.
Er is een lift aanwezig.
Rolstoelvriendelijk.
Huisdieren zijn toegestaan.

Wat is de huurprijs en servicekosten?

De huurprijs verschilt per appartement maar zal tussen de €644,23 en €650,43 exclusief servicekosten bedragen. De servicekosten bedragen tussen de €66,29 en €77,50 afhankelijk van appartement. Dit zijn kosten voor o.a. schoonmaak algemene ruimte, huismeester ect. De servicekosten zijn exclusief water, stroom en warmte naar verbruik.

De selectiecriteria

Bereid om je 2 dagdelen per week in te zetten voor de gemeenschap.
Niet voor huishoudens met kinderen.
Ingeschreven als woningzoekende bij Thuispoort. Je inschrijftijd blijft behouden gedurende je periode als Buurtverbinder.
‍Je hebt een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) nodig.

Wat is een buurtverbinder?

Een buurtverbinder zet zijn of haar talenten graag in voor andere buurtbewoners. Dat kan van alles zijn. Altijd met als doel dat er wat gebeurt in de buurt. Maak je graag muziek? Misschien organiseer je dan de maandelijkse jamsessies. Ben jij helemaal thuis in de boeken? Dan kan een wekelijkse boekenclub wat zijn. Of je maakt de beste koffie en deelt die graag met een andere bewoner tijdens een goed gesprek.

Wat anderen buurtverbinders vinden